top of page
IMG_4586.JPG

LØRDAG 25.NOVEMBER
WEEKEND WORKSHOP
FRISK RYGG, ÅPENT HJERTE

Registrasjon:

Send mail til alison@wiktil.com

Påmeldingsfrist 20.november

Betaling:

VIPPS til #125258

En-dags Workshop

FRISK RYGG, ÅPENT HJERTE

 

"Åpner opp i Urdhva Dhanurasana"(hjulstilling/Wheel Pose)

Hvor:   Mysen trening, Sal 2

Når:     lørdag 25.november 2023

Tid:     10:00 - 15:30

Pris:    1.200kr (inkl. te og snacks. *Ta med matpakke/lunsj)

Beskrivelse og innehold:

Frykt for å bevege seg inn i det ukjente er bare en av mange utfordringer med bakoverbøyning. Restriksjoner i ryggraden, stramhet i skuldre, hofter og lysker, og svakhet i armer, ben og magekjerne bidrar alle til vanskelighetene man kan møte med å strekke og åpne forsiden av kroppen.

Denne workshopen vil bruke en rekke teknikker - inkludert hjertesentrert guidet meditasjon, kjerneintegrasjon og, med hjelp av støttende hjelpemidler - hofte- og lyskeåpnere, skulderåpnere og spinalvridninger - for å hjelpe deg med å bevege deg komfortabelt inn i dypere bakoverbøyninger, noe som fører til en gledelig hjerteåpningspraksis. Det er selvfølgelig ikke obligatorisk å oppnå Wheel Pose på denne workshopen! Jeg vil gi deg komfortable alternativer å prøve som vil støtte kroppen din i en versjon av posituren, slik at alle deltakere trygt vil kunne oppleve det på en eller annen måte.

Gå godt forberedt inn i slutten av året og sesongen av glede og å gi, ved å ta deg tid til deg selv på dette arrangementet for å vri ut all negativitet fra det siste året og føle deg sterkere, energisk og fornyet.

**Begrenset plasser - maks 10 deltakere / min. 5 deltakere

CAPS TITLE

bottom of page