top of page

Sat, 27 Apr

|

MOVA Mysen

Frisk rygg, åpent hjerte - åpne opp i Urdhva Dhanurasana (hjulstilling)

Denne workshopen vil lære deg en rekke teknikker – inkludert kjerneintegrasjon, overkroppsstyrke- og mobilitetssekvenser og hjertesentrert guidet meditasjon – for å hjelpe deg å bevege deg komfortabelt inn i dypere bakoverbøyninger, noe som fører til en gledelig, hjerteåpnende praksis.

Påmeldingen er stengt
Se andre arrangementer
 Frisk rygg, åpent hjerte - åpne opp i Urdhva Dhanurasana (hjulstilling)
 Frisk rygg, åpent hjerte - åpne opp i Urdhva Dhanurasana (hjulstilling)

Tid & Sted

27 Apr 2024, 10:00 – 15:50

MOVA Mysen, Oppsahlveien 1A, Mysen

Om kurset

lørdag 27.4  kl.10:00 - 15:30

Pris: 1200 kr (inkluderer 2 yogaøkter, te og sunne snacks). *Ta med en liten matpakke til lunsj.

Frykt for å flytte inn i det ukjente er bare en av mange utfordringer med bakoverbøyninger. Begrensninger i ryggraden, spenning og stramhet i skuldre, hofter og lyske, og svakhet i armer, ben og kjerne bidrar alle til vanskelighetene man kan møte med å åpne forsiden av kroppen og strekke ryggraden bakover.  Denne workshopen vil lære deg en rekke teknikker – inkludert kjerneintegrasjon, overkroppsstyrke- og mobilitetssekvenser og hjertesentrert guidet meditasjon – for å hjelpe deg å bevege deg komfortabelt inn i dypere bakoverbøyninger, noe som fører til en gledelig, hjerteåpnende praksis.  

Det er selvfølgelig ikke obligatorisk å oppnå hjulstilling på denne workshopen! Alternativer gis i henhold til kroppens behov og bevegelsesområde i de mer utfordrende stillingene, slik at alle deltakere vil kunne oppleve praksisen. Denne oppløftende workshopen vil vise deg hvordan du metaforisk åpner brystet for å frigjøre spenning og frykt fra hjertet ditt og vri ut negativitet. På slutten av dagen vil du føle deg sterkere, mer energisk og fornyet.

Share this event

bottom of page