top of page
Original on Transparent.png
Monochrome on Transparent.png

*Kun 12 plasser per kurs    *Minimum 5 deltakere     *Registrering - FSC Mysen 

Senior Yoga
Mandager kl. 11:30-12:45
fra 27.3 - 8.5 (evt. 15.5*)
Pris: 1680 kr / FSC med.1520 kr

 

Senior Yoga er en yogaform med lav risiko og "low impact" som passer for alle som sliter litt med fleksibilitet og mobilitet. Senior Yoga er snill mot leddene dine, og er en gunstig form for yoga for alle kondisjonsnivåer, fra aktive seniorer til de som kommer seg etter en skade.  

Senior Yoga har disse fordelene:

  • Lav innvirkning på leddene

  • Kan forbedre bentetthet og styrke

  • Forbedrer fleksibiliteten/øker mobilitet

  • Stressreduksjon

  • Forbedrer sirkulasjonen

  • Forbedrer balansen

  • Fremmer selvstendighet og velvære

I dette 6 ukers kurset vil vi utforske måter å bevege seg bedre på, puste dypere og utvikle en enkel hjemmetrening for å opprettholde fleksibiliteten og styrken og forbedre velvære.  De fleste øvelsene gjøres sittende på en stol, med noen stående og liggende øvelser også inkludert.

Passer for alle.

* Vi hopper over påskeuke (mandag 3.4 og evt. 10.4 hvis flertallet reiser bort.)

Yin Yoga
Tirsdager kl. 11:30-12:45
fra 28.3 - 9.5*
Pris: 1680 kr / FSC med.1520 kr

Yin yoga er en passiv og rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. De fleste yin yoga stillingene holdes over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette fører til at du slipper spenning og balanserer energien. Det er viktig å balansere våre travle aktive liv med en rolig og avkjølende Yin-praksis. Samtidig hvis man har lav energi og er mindre aktiv, kan yin yoga bidra til å få energinivået opp og løfte humøret.

Dette kurset vil lære deg en generell forståelse av de kinesiske fem elementene og deres tilsvarende meridianer og organer og vise hvordan din yin yoga praksis kan fokusere på de forskjellige meridanene for å stimulere og forbedre generell helse.  5-elementsteorien beskriver hvordan alt henger sammen i naturen og menneskekroppen som er en del av naturen. Fem Elements teorien forbinder energi og kroppens indre organer til de fem elementer - Ild, Jord, Metall, Vann og Tre

 

Passer for alle.

*Vi hopper over påskeuke (tirsdag 4.4).

Slow Flow
Onsdager kl. 17:30-18:45
fra 29.3 - 10.5*
Pris: 1680 kr / FSC med.1520 kr

Slow Flow Yoga består av yogaøvelser der utøveren glir fra en posisjon til en annen i en langsom, mindful flyt.  Overgangen fra en yogastilling til en annen skjer i nært samspill med pusten.

Dette 6 ukers kurset har tema Sthira Sukham (Stødighet & Komfort) I dette kurset vil vi utforske måter å bevege seg med mindfulness, letthet og stabilitet.  Selv om fokus hovedsakelig vil være på Slow Flow, vil noen yin yoga-elementer også inkluderes, som også kalles Yin Yang Yoga. Yin Yang er en rolig kombinasjon av både dynamisk og passive stillinger som skal stimulere kroppens energibaner for å balansere energien og skape ro i kropp, sinne og sjel, i tillegg til å skape stabilitet og letthet i kroppen.

Passer for alle.

*Vi hopper over påskeuke (onsdag 5.4).

bottom of page